Bel: 085-8887214!
Sloophamer huren
Zorg dat uw werkzaamheden niet stil komen te liggen door hydraulische machines te huren bij Jonkers Hydrauliek B.V. Ook voor los gebruik te huur.

Trilblokken, sorteergrijpers of een sloophamer huren

Ondergaat een van uw machines in eigen beheer op het moment reparatie, maar wilt u toch uw werk voortzetten? Of heeft u als bedrijf of particulier een apparaat nodig voor een korte periode of eenmalig gebruik? Bij Jonkers Hydrauliek B.V. in Heerenveen kunt u hoogwaardige hydraulische aanbouwmachines zoals een sorteergrijper, trilblokken of een sloophamer huren van het vooraanstaande bedrijf Zeevenhooven.

Diverse hydraulische machines

Het kan voorkomen dat een van uw eigen machines kapot gaat en tijdelijk buiten gebruik is. Of u heeft zelf geen apparaten, maar wilt toch een bepaalde klus vakkundig uitvoeren. Ons sorteergrijper-, trilblok- en sloophamerverhuur biedt hierbij uitkomst. Graag vertellen wij u hier wat meer over:

Sloophamer huren
Voor fijner werk kunt u in plaats van een ouderwetse sloopkogel beter een sloophamer huren. Deze hydraulische machine werkt zeer precies en is daarmee geschikt voor gebruik op vloeren, muren en andere oppervlakken van beton.
Sorteergrijper huren
Door dit mechanisme op een kraan te bevestigen, maakt u het makkelijk om bijvoorbeeld steen, puin of grondstoffen van de grond op te pakken en in een lader te deponeren.
Trilblok huren
Door middel van trilblokken kunt u producten als platen en kleine paaltjes dieper de grond in trillen. Hierdoor zijn deze beter bevestigd, wat uw gehele project beter doet verlopen en een veiliger resultaat oplevert. Ons trilblokverhuur biedt uitkomst.

Zoals u ziet hebben wij voor diverse klussen in de hydrauliek een oplossing in huis. De machines hebben wij bij ons in de werkplaats staan, zodat u niet nog naar een ander adres hoeft om uw apparatuur op te halen of terug te brengen.

Verhuur uit eigen beheer

Bij ons kunt u diverse hydraulische aanbouwmachines huren welke allen afkomstig zijn van Zeevenhooven. Dit bedrijf is gevestigd in Groningen, maar wij werken hiermee samen om u ook in Heerenveen, de rest van Friesland en zelfs Overijssel van hoge kwaliteit hydrauliekapparatuur de voorzien. Op die manier hoeft u niet ver te rijden en bent u toch verzekerd van machines die u uw werk goed, snel en veilig uit laten voeren.

Geef een reservering door of vraag naar de mogelijkheden door contact op te nemen met Jonkers Hydrauliek B.V. U bereikt ons via 085-8887214 of via het online contactformulier. We staan u met genoegen te woord.