Bel: 085-8887214!
Telescoopcilinder
Schakel Jonkers Hydrauliek B.V. in voor de reparatie van uw hydraulische telescoopcilinder en vertrouw op snel resultaat. Al bijna 30 jaar ervaring.

Reparatie van uw hydraulische telescoopcilinder

Met meer dan 30 jaar ervaring is Jonkers Hydrauliek uw partner indien het gaat om hydraulische cilinders herstellen. Een enkelwerkende cilinder, een dubbelwerkende cilinder en een telescoopcilinder vallen allen onder de hydraulische producten die wij reviseren. Het kan zowel onderdelen als volledige cilinders betreffen. Wij bieden u kwaliteit en service van A tot Z.

Cilinderrevisie door de specialist

Omdat een hydraulische telescoopcilinder doorgaans groter is dan een standaard hydraulische cilinder, kan het lastig zijn een bedrijf te vinden wat hieraan reparaties kan uitvoeren. Laat staan een echte specialist. Bij Jonkers Hydrauliek B.V. bent u aan het juiste adres voor dergelijke revisies. Hydraulische cilinders herstellen is een van onze specialismen. In onze werkplaats zijn wij in staat kleinere cilinders – die zelfs met de post kunnen worden opgestuurd – tot cilinders van wel 12 meter repareren. Daarbij beschikken onze medewerkers over bijna 30 jaar ervaring en dus alle benodigde kennis en expertise. Op die manier kunnen wij u gegarandeerd snelheid én kwaliteit beloven.

Transparant en betrouwbaar

Ons bedrijf gaat te allen tijde oplossingsgericht te werk om u de beste mogelijk service te bieden. Wij begrijpen goed dat u snel uw werkzaamheden voort wilt kunnen zetten om verlies van tijd en winst te minimaliseren. Wanneer u ons inschakelt, spreken wij bovendien van tevoren duidelijk af wat er moet gebeuren en wat voor kosten en tijdsbestek u hiervoor kunt verwachten. Wij komen de gemaakte afspraken altijd na en zorgen ervoor dat u binnen de kortste keren uw werkzaamheden kunt hervatten. Of u zich nu in Friesland, Overijssel of elders in Nederland bevindt: wij staan voor u klaar.

Neem contact op met Jonkers Hydrauliek B.V. uit Heerenveen door te bellen naar het telefoonnummer 085-8887214 of door een bericht achter te laten via het online contactformulier. Voor vragen of een afspraak staan onze professionals u met alle plezier te woord. Onze werkplaats is hét adres voor deskundige reparatie van uw telescoopcilinder.